Hallo, even voorstellen. Mijn naam is Erik de Gruiter en ben 34 jaar. Wat mij vooral bezig houdt is het grafisch vormgeven in al zijn facetten, mijn vrouw en 3 kinderen en mijn basgitaar. Ik ben woonachtig in Boxtel waar ik ook in 2002 mijn 2D en multimedia opleiding aan het Sint Lucas heb afgerond. Vanaf deze periode werk ik in de grafische sector. Vooral als DTP’er/vormgever heb ik veel ervaring opgedaan. 

In december 2013 heb ik mijn kans genomen, mijn baan opgezegd en sindsdien werk ik full-time als freelance vormgever. Door mijn ruime ervaring weet ik wat er nodig is voor een goed ontwerp en door daarbij goed te luisteren naar de klant kom ik altijd tot een goed eindresultaat. Ik beschouw de klant als koning. Hij weet immers heel goed wat hij wil en dat is altijd mijn uitgangspunt voor een goed ontwerp.

Naast offline drukwerk kan ik u online ook zeker van dienst zijn. Momenteel verzorg ik wekelijks in opdracht van Boomerang Create voor de diverse grote merken zoals Amstel Bier, ING Bank, De Ruijter, Transavia e.v.a. social media content. Deze nieuwe soort van reclame is niet meer weg te denken en groeit met de dag. De kennis en ervaring die ik hierin op heb gedaan en nog steeds doe zijn een must voor de hedendaagse reclame en maakt mij een allround, professioneel designer.

Ik beschouw mezelf als nette werker en kan goed met deadlines omgaan. Onder druk staan, staat voor mij synoniem aan goed presteren. Mijn stijl van werken is simpel en doeltreffend. Een selectie hiervan kunt u vinden op mijn site.

Mocht u dit aanspreken, kunt u altijd contact opnemen. Ik kan voor u direct een offerte op maat maken. Heeft u liever eerst een oriënterend gesprek? Dan kom ik graag een keer langs.

Met creatieve groet,

Erik de Gruiter