Hallo. Mijn naam is Erik de Gruiter. Ik ben getrouwd en woon met mijn 3 kinderen in Boxtel. Naast mijn gezin en mijn werk, is muziek een andere grote hobby van me. Ik speel dan ook graag de basgitaar in mijn band en bezoek regelmatig concerten. In 2003 heb ik mijn 2D en multimedia opleiding aan het Sint Lucas afgerond.  De eerste jaren heb ik veel ervaring in een drukkerij opgedaan als DTP’er/vormgever, vanaf 2013 ben ik voornamelijk werkzaam op het gebied van Multimedia en hou ik me vooral bezig met social media content (Facebook, Instagram).  

De interesse om reclame uittingen te maken op destijds alleen nog Facebook begon in 2009, maar in december 2013 heb ik pas de stap durven te zetten om volledig voor mezelf te starten. Ik heb mijn baan opgezegd en sindsdien werk ik full-time als freelance vormgever.

Op dit moment bestaan mijn werkzaamheden grotendeels uit social media content designen en animeren. Daarnaast ook uitleg animaties voor ziekenhuizen. Als er iets online moet bewegen bent u bij mij aan het goede adres!

Naast online content kunt u ook bij mij terecht voor offline toepassingen. Huisstijlen, drukwerk, winkel- en gevelreclame behoren ook tot het pakket. Mijn ruime ervaring met drukkerijen maakt dat ik precies weet wat er op dat gebied mogelijk en haalbaar is. Zo kan ik het groots haalbare rendement behalen in de uitstraling die u als bedrijf wilt nastreven.

Ik beschouw mezelf als nette werker en kan goed met deadlines omgaan. Onder druk staan, staat voor mij synoniem aan goed presteren. Mijn stijl van werken is simpel en doeltreffend. Een selectie hiervan kunt u vinden op mijn site.

Mocht u dit aanspreken, kunt u altijd contact opnemen. Ik kan voor u direct een offerte op maat maken. Heeft u liever eerst een oriënterend gesprek? Dan kom ik graag een keer langs. Het is voor mij geen probleem waar u gesitueerd bent. Ik werk van Amsterdam tot Enschede en van Groningen tot Maastricht.

Met creatieve groet,

Erik de Gruiter